آخرین اخبار
کد مطلب: 74495
ده هزار هکتار از جنگل هاي بلوط چهارمحال و بختياري خشک شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 763

به گزارش سلام لردگان به نقل از صداي سيماي چهارمحال و بختياري?شهرام جزايري? روز پنجشنبه با اعلام اين خبر به ايرنا اظهار داشت:خشکيدگي اين ميزان جنگل بلوط در چهارمحال وبخيتاري، هزار ميليارد ريال خسارت در پي داشته است.

وي از ? آب و هوا، افزايش سن درخت، گسترش ريزگردها در هوا، تغييرات زيست محيطي، شخم و شيار در اراضي جنگلي، زراعت ديم در زيراشکوب درختان، قطع درختان جنگل، چراي بي رويه دام در اراضي جنگلي و فقر خاک? به عنوان مهم ترين عوامل خشکيدگي اين درختان ياد کرد و افزود: پيش بيني مي شود، خشکيدگي جنگل هاي بلوط چهارمحال وبختياري به 30 هزار هکتار افزايش يابد.

به گزارش ايرنا، 80 درصد از 310 هزار هکتار جنگل هاي چهارمحال و بختياري را درختان بلوط تشکيل مي دهد که 200 هزار هکتار آن در محدوده جنگل هاي زاگرس مرکزي قرار دارد.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس